Nostalgjia Ka Krah Shqiponje

Description

Pierfranco Bruni është një figurë komplekse e botës së letrave në Itali, me origjinë arbëreshe. Ka botuar shumë vëllime poetike, mes të cilave Rruga Karmelitanët, Udhëtimishull, Për të të mos dashur më, Zjarr hënash, Këngë rekuiem, Uliksi u nis prapë, Do të të dashuroj derisa të më zërë gjumi në kuqësinë e pasdites tënde etj. Ka qënë pjesëmarrës në disa takime poetike në Shqipëri dhe poezitë e tij janë botuar të përkthyera në antologjitë përkatëse.

Details

Author(s)
Pierfranco Bruni, Arjan Kallco
Format
Paperback | 70 pages
Dimensions
129 x 198 x 4mm | 77g
Publication date
14 May 2018
Publisher
Createspace Independent Publishing Platform
Language
Albanian
Illustrations note
Illustrations, black and white
ISBN10
1719155054
ISBN13
9781719155052